Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για την...καλτσοδέτα


Την παραπομπή στο Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη φέρεται να ζητά η βουλευτής του κόμματος Εύα Καϊλή  επειδή...


 την είχε αποκαλέσει ενώπιον όλων των βουλευτών του κόμματος σε συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ,«καλτσοδέτα».
Η Εύα Καϊλή φέρεται να ζητά και την παραπομπή τόσο του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη όσο και του βουλευτή Σερρών Στάθη Κουτμερίδη για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της.

Για θυμηθούμε τα περιστατικά ,στις 4 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να ζητήσει δημοψήφισμα και ψήφο εμπιστοσύνης. Η κ. Καϊλή, που νωρίτερα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, ζήτησε επιμόνως τον λόγο. Τότε ο κ. Ξυνίδης φέρεται ότι είπε: «Σιγά την καλτσοδέτα».

Το ίδιο βράδυ ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε: «Μία από τις βουλευτίνες, που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το... κάδρο της πολιτικής», ενώ μία μέρα μετά ο κ. Κουτμερίδης σε δελτίο ειδήσεων είπε πως «η κ. Καϊλή είναι πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική». Η ίδια κρίνει ότι τα σχόλια των συναδέλφων της ήταν σεξιστικά και άκρως προσβλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.