Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κι άλλη συμμορία που κακοποιεί σεξουαλικά τα θύματά της;

Υπάρχει και άλλη συμμορία με καλάσνικοφ που προχωρά -ύστερα από εισβολές σε σπίτια- σε κακοποιήσεις γυναικών και την δράση της οποίας δεν μπορεί να προσδιορίσει η ΕΛ.ΑΣ; Ή πρόκειται για τα ασύληπτα μέλη της συμμορίας που οπως φαίνεται είναι και τα πιο "σκληρά";Το ερώτημα αυτό ...


ανακύπτει ξαφνικά από το περιεχόμενο πορίσματος του εργαστηρίου DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για την δραση των πέντε νεαρών Αλβανών και μίας Ελληνίδας που είχαν συλληφθεί στις 11 Οκτωβρίου 2011 για περίπου 40 ληστρικές επιδρομές σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι νεαροί κακοποιοί που κρατούσαν καλάσνικοφ είχαν κατηγορηθεί από τις διωκτικές αρχες -ύστερα από δύο μαρτυρίες των θυμάτων τους- και για δύο σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών σε διάρκεια ληστειών σε κατοικίες στην Γλυφάδα και στην Ηλιούπολη. Ωστόσο σε πρόσφατο πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων αναφέρεται ότι κανένα δείγμα DNA που ελήφθη από τους πέντε Αλβανούς δράστες δεν ταυτίζεται με γενετικό υλικό από μια 40χρονη γυναίκα που κατήγγειλε την κακοποίησή της, τον Οκτώβριο του 2011 στην Ηλιούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.