Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι πρώτες ώρες του Γαβαλά στη φυλακή

Τέταρτη σερί μέρα χωρίς πολιτικό ποστ! Αυτό θα πει αποτοξίνωση… Μετά λοιπόν τους… χριστουγεννιάτικους διαλόγους μπαμπά – γιου, τον τρελό ΠΑΟΚτσή και το νευρόσπασμα τη Ρώπα, ήρθε η σειρά ενός μόδιστρου να κάνει το πέρασμά του από αυτήν εδώ τη γωνίτσα. Η αφορμή βέβαια δεν είναι ούτε η εκπομπή του με τις άλλες «φιλενάδες», ούτε οι δημιουργίες του, αλλά η σύλληψή του για φοροδιαφυγή. Επομένως, το σημερινό θέμα είναι οικονομικής φύσης...

Περίπου ενάμιση εκατομμύριο ευρώ χρωστάει ο Γαβαλάς στην εφορία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. Δε μου προκάλεσε τόση εντύπωση η σύλληψή του (αν και θα’πρεπε), ούτε τα χρέη του στην εφορία, όση το άκουσμα της είδησης πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έχει χρεοκοπήσει. Θεωρούσα πως ήταν ματσωμένος για τα καλά. Εκτός αν πρόκειται περί μούφας πληροφορίας. Τέλος πάντων.

Ο Λάκης λοιπόν, πέρασε πίσω από τα σίδερα της φυλακής (ελευθερώθηκε λίγο αργότερα με περιοριστικούς όρους), με τα σχόλια του κόσμου να παίρνουν και να δίνουν. Μόνο ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» όμως μπόρεσε να παρεισφρήσει στα ενδότερα του σωφρονιστικού ιδρύματος και να καταγράψει τους διαλόγους του με τον συγκρατούμενό του:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.