Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Μας έριξαν ξύλο" καταγγέλει ο Κούγιας στη Λάρισα [ΒΙΝΤΕΟ]


"Βαρούσαν όλοι. Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ, ο γυμναστής κι από κοντά και τα ΜΑΤ"...




λέει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ κατήγγειλε επίθεση εναντίον παικτών, αλλά και του προπονητή της ομάδας από μέλη των «βυσσινί», ενώ καταφέρθηκε και εναντίον των ΜΑΤ, κάνοντας λόγο για ξυλοδαρμό!

Μάλιστα, ούτε ο τεχνικός των Αχαιών Ηλίας Φυντάνης, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής της πατρινής ομάδας, δεν έδωσαν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Αν και φιλοξενηθήκαμε άριστα από την Λάρισα και τον πρόεδρο της κ. Πηλαδάκη, υπήρξε επίθεση εναντίον των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής και του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη, από τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΛ, Μίμη Τσακμακίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα. Θα κάνουμε επίσημη διαμαρτυρία ενώ έχω να προσθέσω πως τα ΜΑΤ συνέχισαν το ξύλο ενάντια των παικτών της ομάδας μου στη φυσούνα», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.