Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η Πιπιλή "ξεβράκωσε" τον Παπουτσή [ΗΧΗΤΙΚΟ]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι η ΕΕ θα χρηματοδοτήσει με 440 εκατ. ευρώ την Τουρκία, ενώ σε εμάς δεν δίνει ούτε ευρώ, εξαιτίας του συγκεκριμένου Υπουργού...


ΑΚΟΥΣΤΕ: "Έχει το θράσος να βγάλει αυτό τον γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, υπονοώντας ότι συμμετείχα στο φιλανθρωπικό "Dancing With The Stars", δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως... Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που, το τονίζω, 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι' αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ...", δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, η Γρ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

"Δεν τον είπα μόνο ανίκανο, τον είπα επικίνδυνο, με την πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου και το κυριότερο, ζήτησα επισήμως από τον Πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο, να απολύσει, ακριβώς επειδή είναι επικίνδυνος και ανίκανος πολιτικά, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κ. Χρήστο Παπουτσή, φέρελπι κατά την γνώμη του υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο οποίος όλο το διάστημα που έχει στο χέρι του το τιμόνι ενός τόσο ευαίσθητου υπουργείου, αποδεικνύεται με την βούλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι δεν έχει προχωρήσει στο παραμικρό αυτά τα δύο έργα, που ο ίδιος και ο πρώην πρωθυπουργός του, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, επί 24 μήνες είχαν μεγαλοπρεπώς ανακοινώσει, αναφορικά με το μέγιστο πρόβλημα της λαθρομενάστευσης στην Ελλάδα.

Και αντί να ζητήσει συγνώμη, για το γεγονός ότι η Επίτροπος Εσωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μάλμστρομ τον εξευτέλισε, με δύο συγκεκριμένους τρόπους, τολμάει να πει, γιατί ο ίδιος δεν έχει εργαστεί πότε στην ζωή του, άρα το λέει χωρίς να κινδυνεύει να πάει φυλακή από ακάλυπτη επιταγή, ότι το να μην δουλεύει το κέντρο της Αθήνας, ο εμπορικός κόσμος, δεν τον ενδιαφέρει.

Υπενθυμίζω ότι ο κ. Παπουτσής δεν έχει εργαστεί ποτέ, μα ποτέ στην ζωή του. Είναι επαγγελματίας ΠΑΣΟΚ-ος Υπουργός, Βουλευτής ή Επίτροπος. Ο κ. Παπουτσής ανήκει σε αυτή την παλαιοκομματική, ρουσφετολογική, ΠΑΣΟΚ-ική κατηγορία των πολιτικών, που οδήγησαν με τις πολιτικές τους συμπεριφορές 30 χρόνια, γιατί 30 χρόνια είναι στο πολιτικό κουρμπέτι ο κ. Παπουτσής, 30 χρόνια την Ελλάδα σε αυτή την κατάντια, όχι μόνο την Οικονομική, γιατί υπαρχει και η Κοινωνική πλευρά.

Ο κ. Παπουτσής δύο έργα προανήγγειλε, μαζί με τον τότε Πρωθυπουργό του, τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Το ένα είχε να κάνει με την κατασκευή του περίφημου φράχτη στον Έβρο, ως ένα μεγαλεπίβολο έργο που θα ανακόψει την απρόσκοπτη εισβολή λαθρομεταναστών κυρίως από τα σύνορα με την Τουρκία.

Η ΝΔ, της οποίας εγώ είμαι και Γρ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, είχαμε πει ότι θα τον στηρίξουμε τον φράχτη, αν και δεν αποτελεί την πανάκια πολιτική για να ανακοπεί αυτό το τεράστιο ρεύμα.

Ο κ. Παπουτσής το είχε προαναγγείλει αυτό από πέρυσι, στις αρχές του 2011 και είχε μάλιστα τονίσει ότι θα έχει την οικονομική συμπαράσταση της Ε.Ε. Από τον Φεβρουάριο του 2011, η αρμόδια Επίτροπος Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μάλστρομ, απαντώντας σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γιώργου Παπανικολάου, είχε τονίσει ότι δεν θα υποστήριζε την κατασκευή του φράχτη με κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεδομένου ότι κατά την γνώμη της Επιτροπής, η ενέργεια αυτή δεν συνιστά από μόνη της λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή του Έβρου. Αυτό αποκρύφθει.

Συνέχισε λοιπόν ο κ. Παπουτσής να υπερηφανεύεται και να δίνει στην δημοσιότητα μακέτες, στοιχεία από τί υλικό, το μήκος του φράχτη κλπ. Μάλιστα προσφάτως ανακοίνωσε ότι δημοπρατήθηκε το έργο και μόλις προχθές ανακοινώθηκε ότι το ενέκρινε και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ξέχασε όμως ο κ. Παπουτσής να πει το σημαντικότερο στον ελληνικό λαό, ότι οριστικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 6 Δεκεμβρίου έκοψε την φόρα, για το μεγαλεπίβολο αυτό σχέδιο του φράχτη και δεν δίνει ούτε ένα ευρώ.

Και ξαφνικά ο κ. Παπουτσής, αποκρύπτοντας την αλήθεια, λέει αιφνιδίως, ότι ο φράχτης θα γίνει από ελληνικά χρήματα, από τον Προϋπολογισμό των Δημοσίων Δαπανών...

Εγώ δεν είδα πουθενά, στον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που ψηφίσαμε μόλις προχθές, στις 6 Δεκεμβρίου, να αναφέρετε ότι 5 εκατ. περίπου ευρώ, θα επιβαρυνθεί ο κατά τα άλλα σφαγιασμένος Έλληνας πολίτης γι' αυτό το έργο, που ξεκίνησε με την προοπτική ότι θα έχει την οικονομική στήριξη της Ευρώπης.

Ένα δεύτερο μεγαλεπίβολο σχέδιο του Πρωθυπουργού του, του κ. Παπουτσή, είναι τα αναγκαία Κέντρα Προσωρινής Κράτησης, διασκορπισμένα σε 7 σημεία σε όλη την Ελλάδα... Το θυμάστε πάλι αυτό το μεγαλεπήβολο project, που χωρίς να έχει συννενοηθεί με καμία τοπικη κοινωνία, ανακοίνωσε και τις 7 χοροθετημένες θέσεις, εδώ και 8 μήνες; Είδατε εσείς να έχει προχωρήσει το παραμικρό επ' αυτού;

Πάλι σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Παπανικολάου, απεδείχθει περιτράνως το εξής συγκλονιστικό. Απάντησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι εδώ και 1 χρόνο, ουδέποτε η Ελλάδα, δηλαδή το αρμόδιο Υπουργείο, δηλαδή ο κ. Παπουτσής, έστειλε επιστολή οικονομικής συμπαράστασης για την δημιουργία Κέντρων Κράτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και έχει το θράσος, χθες, όχι να βγάλει ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αυτό το γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, ότι κάνω πιρουέτες στο πολιτικό παλκοσένικο, υπονοώντας σαφώς ότι εγώ συμμετείχα στο φιλανθρωπικό "Dancing With The Stars", δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως. Γιατί θα του έλεγε και ο ελληνικός λαός, αυτό είναι το πρόβλημά σου Χριστιανέ μου ή ότι είσαι ο πιο ατελέσφορος πολιτικά Yπουργός που πέρασε, εξ ου και ζήτησα την απόλυσή του.

Η Τουρκία που είναι γενεσιουργός αιτία της λαθραίας εισβολής μεταναστών από τα σύνορά της στην Ελλάδα, θα λάβει 440 εκατ. ευρώ για την διαχείριση της μετανάστευσης και άκουσον, άκουσον την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης. Ποιός; Η Τουρκία.

Ενώ λοιπόν η Τουρκία, επαναλαμβάνω, η οποία είναι αυτή, που μέσω εμπόρων ανθρώπινης ζωής και με την συνέργεια Ελλήνων εμπόρων ανθρώπινης ζωής, δημιουργεί την τεραστία τρύπα στον Έβρο που καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας, παίρνει γιατί το διεκδίκησε 400 εκατ. ευρώ. Και εμάς μας αρνούνται το παραμικρό, γιατί στο πρόσωπο του κ. Παπουτσή βλέπουν μία ανίκανη ελληνική Πολιτεία. Τί άλλο να σας πω;

Επιτρέπεται Υπουργός να ψεύδαιτε; Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα κ. Κουμιώτη. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου, ένα λαό που ταλαιπωρείται, στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που το τονίζω 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι' αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ.

Είναι σοβαρές οι καταγγελίες, αναλαμβάνω το κόστος της ευθύνης.

Ξέρετε, ο κ. Παπουτσής και αυτού του είδους οι παλιοί ΠΑΣΟΚ-οι, είναι πιο δημοκράτες από εμάς. Εμείς, ξέρετε, δεν είμαστε δημοκράτες οι υπόλοιποι, μόνο οι ΠΑΣΟΚ-οι επαγγελματίες πολιτικοί και ανεπάγγελτοι είναι".

Ακούστε τις σχετικές της δηλώσεις:




 πηγή: e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.