Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Περιμένει δίδυμα η Jennifer Aniston;

Την... δίδυμη εγκυμοσύνη της Jennifer Aniston ανακοινώνει περιοδικό, αναφέροντας πως η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Justin Theroux, θα γίνουν γονείς με ιατρική βοήθεια!...

Σύμφωνα με το περιοδικό «Star», η Aniston περιμένει τον πελαργό μετά απόμήνες θεραπειών γονιμότητας, ενώ πήρε την απόφαση να γίνει μανούλα όταν βεβαιώθηκε πως ο Theroux είναι ο άνδρας που περίμενε.

Για του λόγου το αληθές, το έντυπο επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων που έχουν δει την ηθοποιό μεφουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ αναφέρει πως παίρνει συμβουλές μητρότητας από επώνυμες φίλες της όπως η Sheryl Crow και η Courteney Cox. Το αν η εγκυμοσύνη είναι αληθινή ή φανταστική... θα το μάθουμε οσονούπω! Εμένα, πάντως, κάτι μου λέει πως τα δίδυμα προέκυψαν από τα... δύο παιδικά δωμάτια που έχει η «φωλίτσα» που αγόρασαν η Jen και ο Justin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.