Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Όμορφο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ

'Εξυπνες συμβουλές για να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά, χωρίς κόπο και χρήματαΠως μπορείτε να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ; Υπάρχουν μερικοί τρόποι, που αν τους ακολουθήσετε θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά, χωρίς κόπο και χρήματα.... 
Αυτό που πρέπει, πρωτίστως, να κάνετε είναι να κοιμάστε αρκετά. Οχτώ ώρες ήρεμου, συνεχούς ύπνου θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα γύρω από τα μάτια, προσφέροντάς σας ένα λαμπερό βλέμμα. Επίσης, το δροσερό νερό ή μια ενυδατική κρέμα στο ψυγείο φέρνουν εκπληκτικά αποτελέσματα, καθώς κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει ζωντανή και λαμπερή.
Επιπλέον, σημαντικό είναι να κάνετε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα. Για να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι καθαρή, ζωντανή και λαμπερή. Παράλληλα, μην παραλείπετε να καθαρίζετε το δέρμα σας πριν την ενυδάτωση, αν δεν θέλετε να έχετε φραγμένους πόρους και μαύρα στίγματα.
Επίσης, η κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και απαλή.
Τέλος, φροντίστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά να είναι πάντα φροντισμένα. Τα φρύδια σας ή και τα μαλλιά σας. Επίσης, να μην παραμελείτε ποτέ τα χείλη σας. Αν δεν θέλετε να φορέσετε ούτε ένα απαλό lip gloss, ενυδατώστε τα οπωσδήποτε με κάποιο ενυδατικό προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.