Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση της Σπιναλόγκας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Αγίου Νικολάου με θέμα την εξέλιξη του έργου της ηλεκτροδότησης και φωταγώγησης της Σπιναλόγκας. ...

Στη συνάντηση συζητήθηκε κυρίως η νέα πρόταση πόντισης καλωδίου για την ηλεκτροδότηση του εν λόγω έργου η οποία θεωρείται η πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση συγκριτικά με το κόστος των γεννητριών καθώς και με το κόστος του πετρελαίου αλλά και φύλαξή του η οποία μπορεί να επιφέρει πολλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στην περιοχή όπως ανέφερε ο κ. Αικατερινάκης.

Παράλληλα εξετάστηκαν αρκετά τεχνικά ζητήματα και κατατέθηκαν προτάσεις για τον τρόπο διαδικασίας της πόντισης καλωδίου οι οποίες καταγράφηκαν και στη συνέχεια θα υπάρξει συνεργασία από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΤΑ, ΔΕΗ, Αρχαιολογία και το Δήμο Αγίου Νικολάου που είναι υπεύθυνες για το έργο ώστε να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση υλοποίησης του.

Η εισήγηση των προτάσεων θα γίνει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και το έργο της πόντισης καλωδίου για την ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση της Σπιναλόγκας θεωρείται υποέργο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανόλης Αικατερινάκης και κ. Μιχάλης Σγουρός, ο κ. Λουκαράκης Γιάννης Δ/ντης της ΔΕΗ Λασιθίου, η Αρχαιολόγος της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Γωγώ Μοσχόβη, ο επιβλέπων μηχανολόγος του εν λόγω έργου κ. Ατσαλής Μιχάλης, ο κ. Πολυμένης Πέτρος μηχανολόγος από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, ο κ. Νίκος Καραβελάκης και ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Βαγγέλης Μαυρικάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Βρουχά κ. Μιχάλης Μπουτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.