Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η Πάρις Χίλτον επηρεάζει τους... φιλόζωους;

Τα Τσιουάουα έχουν σημειώσει αύξηση στην Μεγάλη Βρετανία, την ώρα που εχώρια είδη σκυλιών απειλούνται με... εξαφάνισηΤα Τσιουάουα έχουν σημειώσει αύξηση στην Μεγάλη Βρετανία, την ώρα που εχώρια είδη σκυλιών απειλούνται με... εξαφάνιση...
Οι ντόπιες ράτσες σκύλων, όπως ο βρετανικός σέτερ, κινδυνεύουν με εξαφάνιση, λόγω της αύξησης προτίμησης σε πιο... εξωτικά είδη, όπως τα χάσκι και τα Τσιουάουα, σύμφωνα με στοιχεία.
Σύμφωνα με το BBC, τα κουτάβια από αυτές τις πιο παραδοσιακές ράτσες στη Βρετανία έχουν μειωθεί κατά 2/3.
Τα Τσιουάουα, σημειώνουν αύξηση κατά 25% στις προτιμήσεις των φιλόζωων, μετά και την δημοσιότητα που έχουν λάβει, λόγω της... Πάρις Χίλτον, ιδιοκτήτριας ενός τέτοιου σκύλου.
Οι διασημότητες και η μόδα έχουν παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και δυστυχώς, τα σκυλιά είναι ανυπεράσπιστα σε τέτοιες προτιμήσεις, αναφέρει η Καρολίν Κίσκο, από το Κένελ Κλαμπ, φιλοζωικό σύνδεσμο της Αγγλίας. «Τα τελευταίο θύμα στη χώρα είναι το αγγλικό σέτερ, μια ράτσα υπέροχη και πιστή, την ώρα που τα χάσκι έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια», συμπληρώνει.
Με 234 νέες «υιοθεσίες», το σέτερ σημείωσε πέρσι αξιοσημείωτη πτώση, την ώρα που 6.000 Τσιουάουα έχουν βρει καινούριο σπίτι, μέσα στο ίδιο διάστημα, μόνο στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.