Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αυτοκίνητο από το μέλλον

To Lexus Sports Car οδηγεί ο Τομ Κρουζ στο Minority ReportTo Lexus Sports Car οδηγεί ο Τομ Κρουζ στο Minority Report...
Το Τομ Κρουζ στην κινηματογραφική ταινία Minority Report δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον, καθώς τον βλέπουμε να οδηγεί το Lexus Sports Car. Κάπως έτσι αναμένεται να είναι τα αυτοκίνητα το 2054.
Το Lexus Sports Car είναι ένα υψηλής απόδοσης διθέσιο σπορ αυτοκίνητο για το έτος 2054. Αυτό το φουτουριστικόαυτοκίνητο διαθέτει εξαιρετικά μυώδεις επιφάνειες, ενώ η καμπίνα είναι τραβηγμένη προς τα εμπρός καθίσματα, και οι τροχοί κατανεμημένοι σε κάθε γωνιά του αμαξώματος.
Περιλαμβάνει οθόνη νυχτερινής όρασης, πάνελ του αμαξώματος κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και πλαστικό, ακτίνες laser που καθοδηγούν το cruise control, καθίσματα bucket με αυτόματη θέρμανση και ψύξη, σύστημα αναγνώρισης του ιδιοκτήτη μέσω φωνής και dna, πίσω κάμερα, ανασυρόμενη οροφή από ηλιακούς συλλέκτες για την επαναφόρτιση των μπαταριών, εσωτερικό έλεγχο της θερμοκρασίας στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της στάθμευσης και πολλά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.