Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινούν τα έργα στον ΒΟΑΚ

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού του έργου «Γούρνες-Χερσόνησος» του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) ανοίχτηκαν χθες 30.01.2012 οι οικονομικές προσφορές και αναδείχτηκε προσωρινός μειοδότης.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οκτώ (8) εργοληπτικές εταιρείες και κοινοπραξίες.
Ο προϋπολογισμός του έργου ...


ανέρχεται σε 65.000.000,00 € (συμπεριλαμβανόμενων των απαλλοτριώσεων και των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 85.000.000,00 €) και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, η οποία θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων από τη νομοθεσία ελέγχων και την έγκριση της από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Με την κατασκευή του έργου ολοκληρώνεται με διατομή διπλού κλάδου αυτοκινητόδρομου το τμήμα Λινοπεράματα-Χερσόνησος, μήκους 36 χλμ του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.