Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τι έστειλε τον Μπραντ Πητ στο νοσοκομείο

Ο γοητευτικός σταρ Brad Pitt τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ κουβαλούσε ένα από τα παιδιά του σε μια χιονισμένη βουνοπλαγιά, όπως έγινε γνωστό....
Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη να περπατάει με την υποστήριξη μπαστουνιού στο Λος Άντζελες, και κατά την παρουσία του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Παλμ Σπρινγκς αποκάλυψε την αιτία. Ο Pitt τόνισε ότι έπεσε ενώ κρατούσε ένα από τα δίδυμα παιδιά του, ενώ είχαν πάει για σκι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το γόνατο του. Ο ηθοποιός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο λόγω του τραυματισμού του, περπατάει προσωρινά με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Ο Brad Pitt βραβεύθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Παλμ Σπρινγκς, για την συνεισφορά του στον κινηματογράφο, με αφορμή τις ταινίες του “The Tree of Life” και “Moneyball”. Στο πλευρό του, ο Pitt είχε την πανέμορφη σύζυγο του Angelina Jolie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.