Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για βιασμό

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία για βιασμό εναντίον του γνωστού παρουσιαστή Greg Kelly, γιου του αρχηγού της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ray Kelly. Στη μήνυση που κατέθεσε την Τρίτη σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης μία 30χρονη γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα...ισχυρίζεται πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον παρουσιαστή της δημοφιλούς εκπομπής των Η.Π.Α. «Good Day New York» τον περασμένο Οκτώβριο. Η γυναίκα δήλωσε πως οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου στο Seaport Street South για ένα ποτό και στη συνεχεία πήγαν στο δικηγορικό γραφείο της, όπου και τη βίασε. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται επίσης πως έμεινε έγκυος από το βιασμό και έκανε άμβλωση.



Ο Greg Kelly με τη συμπαρουσιάστριά του Rosanna Scotto

Ο Gregory Raymond «Greg» Kelly αρνείται κάθε κατηγορία μέσω των δικηγόρων του, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και η μεγάλη καθυστέρηση υποβολής της καταγγελίας. Ως συναισθηματικά ακρωτηριασμένη περιγράφει φίλος της την 30χρονη, λέγοντας πως φοβήθηκε να μιλήσει νωρίτερα για το συμβάν, λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει ο πατέρας του παρουσιαστή στην Αστυνομία, αν και τελικά η καταγγελία έγινε σε αστυνομικό τμήμα που ανήκει στη δικαιοδοσία του.



Ο Greg Kelly με τους γονείς του

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του σταθμού «WNYW-FOX 5,» Lew Leone, ο Greg Kelly ζήτησε να απομακρυνθεί για λίγο από τη θέση του μέχρι που να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή Rosanna Scotto θέλοντας να προσφέρει την υποστήριξή της προς τoν συνεργάτη της δήλωσε: «Λατρεύω τον Greg. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Την υπόθεση ερευνά η εισαγγελία του Μανχάταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.