Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σοκ για τον Αντώνη Ρέμο. Θα του κατασχέσουν την περιουσία;

Μετά τις συλλήψεις του πρώην προέδρου και πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηρακλή για χρέη της ΠΑΕ την εποχή της προεδρίας τους τώρα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και ...


για  προσωρινή διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών  στοιχείων του Αντώνη Ρέμου,ο οποίος έχει υπάρξει και αυτός πρόεδρος της ΠΑΕ.
Εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζητούν τα δεδουλευμένα τους από την περίοδο που ο Ρέμος ήταν μεγαλομέτοχος. Οι συγκεκριμένοι παίκτες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και εναντίον των μελών της τότε διοίκησης, ενώ πέτυχαν την προσωρινή δέσμευση της περιουσίας τους. Μαζί και του τραγουδιστή.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 6 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ισχύει η απόφαση. Ο Ρέμος μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει επίσημα τις τελευταίες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.