Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η Demi Moore θέλει να "τιμωρήσει" τον Ashton

"Αγριεύει" η κατάσταση ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι μετά την απόφαση της Demi Moore να κάνει το διαζύγιο ένα σκληρό και "ακριβό" μάθημα για τον Kutcher....
Λίγο μετά τα νέα που "έσκασαν" σαν κεραυνός εν αιθρία για την απιστία του Ashton Kutcher με την Sarah Leal, η Demi αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο της.

Και επειδή "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", η Demi μπορεί να μην ξεκατινιάστηκε δημοσίως όταν έμαθε τα καμώματα του καλού της, ανέθεσε όμως στον δικηγόρο της να "τιμωρήσει" τον άτακτο Kutcher, κάνοντάς του τη ζωή δύσκολη και το διαζύγιο ακόμα δυσκολότερο.

Πηγή μάλιστα από την πλευρά της Demi είπε στην εφημερίδα "The Mail on Sunday":

"Με την προγαμιαία συμφωνία που έχει υπογράψει, ο Ashton θα έπρεπε να κάθεται φρόνιμα. Αυτές οι συμφωνίες είναι σχεδιασμένες για να προστατεύουν όσα έχει κερδίσει κανείς όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γάμου του αλλά και πριν από αυτόν. Η Demi όμως δεν αρκείται σε αυτό. Είναι εξοργισμένη (το πώς νιώθει εξάλλου φαίνεται από τις φωτογραφίες της μετά την προδοσία του Kutcher). Θέλει να τον τιμωρήσει οικονομικά, επειδή της ράγισε την καρδιά. Ζητάει μάλιστα η μοιρασιά της περιουσίας να γίνει με βάση όσα χρήματα κέρδιζε ο καθένας τους πριν το γάμο, με το σκεπτικό ότι ο Kutcher οφείλει τη φήμη και την επιτυχία του, σε μεγάλο βαθμό, στο γάμο του μαζί της. Πρόκειται να αγωνιστεί για αυτό και είτε κερδίσει είτε όχι, έχει υποσχεθεί στον εαυτό της ότι το διαζύγιο θα είναι ένα ακριβό μάθημα για αυτόν". Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, πριν καταλήξει στην απόφαση του διαζυγίου, προσπάθησε να σώσει το γάμο του με τη βοήθεια ενός συμβούλου γάμου της Kabbalah, αλλά και με μια σύντομη απόδραση στην Καραϊβική στο σπίτι του πρώην άντρα της Demi, Bruce Willis, αλλά οι προσπάθειες έμειναν άκαρπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.