Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αρραβωνιάστηκε η «βασίλισσα της soul»


Τους αρραβώνες της ανακοίνωσε η «βασίλισσα της soul» Aretha Franklin με τον επί χρόνια αγαπημένο της Williiam «Willie» Wilkerson, αλλά και τον επερχόμενο γάμο τους το καλοκαίρι, που δεν θα είναι αποτέλεσμα μιας πιθανής εγκυμοσύνης! «Ελπίζουμε ο γάμος μας να γίνει το καλοκαίρι, και όχι δεν είμαι έγκυος» δήλωσε με χιούμορ η 69χρονη Franklinl τη Δευτέρα στο Associated Press.... «Θέλουμε να παντρευτούμε σε μια παραλία στο Μαϊάμι και να γιορτάσουμε το γάμο μας αμέσως μετά, πάνω σε ένα γιοτ. Το νυφικό μου θα σχεδιάσει είτε η Vera Wang, ο Valentino ή η Donna Karan». Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2006, φωτογραφήθηκε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στη Χαβάη, ενώ το χέρι της βραβευμένης 18 φορές με «Grammy» τραγουδίστριας, κοσμούσε ήδη το μονόπετρο των αρραβώνων!



Η θρυλική τραγουδίστρια ξεπερνώντας το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι την ίδια περίπου εποχή, τραγούδησε στα 69α γενέθλιά της το Μάρτιο σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Park στη Νέα Υόρκη. Κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή της επέστρεψε και στη δισκογραφία με το «Aretha: A Woman Falling Out of Love» το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου και συμπεριλαμβάνει το «Theme From Summer Place», το «His Eye Is On the Sparrow» όπως και το My Country, «Tis of Thee» όπως ακριβώς ακούστηκε ζωντανά στην ορκωμοσία του Barack Obama τον Ιανουάριο του 2009.



Στο πάρτι των γενεθλίων της το Μάρτιο στο ξενοδοχείο «Park» στη Νέα Υόρκη.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για την Aretha Franklin, η οποία χώρισε με τον πρώτο σύζυγό της Ted White το 1969 μετά από οκτώ χρόνια γάμου, και με τον ηθοποιό Glynn Turman το 1984, μετά από έξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.