Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μια Ελληνίδα σχεδιάζει για την Longchamp


Η νέα σειρά του οίκου μόδας στις πολυτελείς τσάντες Longchamp λανσάρεται στα τέλη του μήνα ....

Η ανερχόμενη σχεδιάστρια, με βάση το Λονδίνο, Μαίρη Κατράντζου, συνεργάστηκε με το διάσημο γαλλικό οίκο μόδας Longchamp, για μια νέα συλλογή επηρεασμένη από μοτίβα... της Ανατολής.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια δημιούργησε με ύφος βασισμένο στο μότο "εκεί που η Ανατολή συναντά τη Δύση", κάτι που συνάδει και με την καταγωγή της.

Οι τσάντες του διάσημου οίκου πολυτελών ειδών θα εισαχθούν στην αγορά στις 23 Ιανουαρίου, στις προθήκες της boutique Colette στο Παρίσι, και θα μπορούν να διατεθούν και σε ηλεκτρονική αγορά μέσω διαδικτύου, από το σάιτ του καταστήματος.
Η Μαίρη Κατράντζου ξεκίνησε την πορεία της στο ντιζάιν το 2003. Σπούδασε αρχιτεκτονική στη Σχολή του Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ και ντιζάιν στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών και Σχεδίου, Central Saint Martins. Έχει συνεργαστεί με την Σοφία Κοκοσαλάκη, και έχει λάβει υποψηφιότητα για το βραβείο της L‘Oreal από τον όμιλο Harrods του Λονδίνου.


Τα προϊόντα, που έχει φιλοτεχνήσει, έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά όπως το Vogue, Dazed & Confused και Grazia. Το 2010 βραβεύτηκε με τον τίτλο Swiss Textiles award, που είχε απονεμηθεί τον αμέσως προηγούμενο χρόνο στον Alexander Wang.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.