Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Oι 10 καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2012

Το ταξιδιωτικό site Travel Ticker ζήτησε από τους αναγνώστες του για το ποια μέρη στον κόσμο ονειρεύονται να επισκεφθούν φέτοςΤο ταξιδιωτικό site Travel Ticker ζήτησε από τους αναγνώστες του για το ποια μέρη στον κόσμο ονειρεύονται να επισκεφθούν φέτος...
Περιοδικά, site και ταξιδιωτικοί πράκτορες συνήθως τέτοιες μέρες εκδίδουν τις λίστες με τα καλύτερα μέρη, ξενοδοχεία, ιδανικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς για όλο τον χρόνο.
Φέτος, το ταξιδιωτικό site Travel – Ticker αντί να προτείνει ιδανικούς προορισμούς έδωσε στους αναγνώστες τους την ευκαιρία να πουν εκείνοι για το ποια μέρη στον κόσμο ονειρεύονται να επισκεφθούν αν όχι φέτος, κάποια στιγμή στη ζωή τους, αναφέρει η Huffington Post.
Δείτε με σειρά προτίμησης ποια μέρη ψήφισαν οι αναγνώστες του Travel Ticker.
10. Αργεντινή

Οι επίδοξοι ταξιδευτές θεωρούν την Νότια Αμερική μια σπουδαία εναλλακτική σε σχέση με την Ευρώπη, καθώς έχει πλούσια ιστορία και δεσμούς με την Ισπανία. Ειδικά η Αργεντινή είναι μια χώρα που ξεχωρίζει στην Ήπειρό της, αναφέρει το Travel Ticker. Έχει εκπληκτικά τοπία, ζωντανές πόλεις και ιδιαίτερη κουλτούρα. Πρόκειται για έναν προορισμό που πάντα ικανοποιεί τους ταξιδιώτες, σχολιάζει το site.
9. Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη έγινε πολύ γρήγορα αγαπημένος προορισμός στην Ασία κυρίως επειδή προσφέρει φορές ευκαιρίες. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει άνοδος του τουρισμού, η φιλοξενία, η κουζίνα και τα τοπία δεν έχουν αλλάξει παρά στο ελάχιστο, αναφέρει το Travel Ticker.
8. Πουέρτο Ρίκο

Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια από τις πιο ζωντανές πόλεις της Καραϊβικής. Σε μια μικρή λωρίδα γης, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν όμορφες και γαλήνιες παραλίες, ξέφρενες νύχτες αλλά και κουλτούρα και ιστορία, σχολιάζει το ταξιδιωτικό site.
7. Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι η δημόσια εικόνα της Ελλάδας έχει υποστεί πολλά λόγω της οικονομικής κρίσης αποτελεί πάντα ονειρεμένο προορισμό για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα πανέμορφα νησιά της είναι το ατού της χώρας αυτής, όπως και η κουζίνα της, αναφέρει χαρακτηριστικά το Travel Ticker.
6. Ισπανία

Η Ισπανία είναι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κυρίως λόγω της κουλτούρας της, την ιστορικής ομορφιάς και της ζωντανής της ατμόσφαιρας σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας.
5. Μπαχάμες

Πρόκειται για έκπληξη στην λίστα, αλλά μάλλον οι Μπαχάμες κερδίζουν πόντους λόγω των παραλιών της, αναφέρει το Travel Ticker.
4. Γαλλία

Χωρίς πολλά σχόλια...η Γαλλία είναι ένας πραγματικός προορισμός για όλους, λέει χαρακτηριστικά το site.
3.Αγγλία

Πιο δημοφιλής από ποτέ η Αγγλία λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
2.Αυστραλία

Είναι ένας προορισμός σε μια χώρα – Ήπειρο, που συνδυάζει μοναδικά τα αστικά με τα εξωτικά τοπία αλλά και την περιπέτεια. Ένας τόπος απίστευτα φιλικός στους τουρίστες του.
1. Ιταλία

Όχι τυχαία ο καλύτερος τουριστικός προορισμός. Άλλωστε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν ... στην Ρώμη σχολιάζει το Travel Ticker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.