Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Sarah Jessica Parker αντί για Demi Moore!

Η αυτοβιογραφική ταινία της Linda Lovelace βρήκε νέα Gloria Steinem! Η πρωταγωνίστρια του «Sex & The City», η Sarah Jessica Parker θα αντικαταστήσει τη Demi Moore μετά την κατάρρευση της τελευταίας την περασμένη εβδομάδα....
Η 49χρονη Moore, παραιτήθηκε από το ρόλο της στην ταινία «Lovelace», όπου θα υποδυόταν τη φεμινίστρια και δημοσιογράφο Gloria Steinem, που έγινε η φωνή του γυναικείου κινήματος στα τέλη του ’60 και αρχές ’70.

Τον κεντρικό ρόλο έχει η Amanda Seyfried και υποδύεται μια γυναίκα που πρωταγωνίστησε στην πιο διάσημη πορνογραφική ταινία όλων των εποχών, το «Βαθύ Λαρύγγι». Στο ρόλο του συζύγου της βρίσκεται ο Peter Sarsgaard, ενώ ο Hank Azaria υποδύεται τον Jerry Damiano, τον σκηνοθέτη της πασίγνωστης ταινίας (Deep Throat).

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα αλλά η κατάσταση της υγείας της Demi Moore την ανάγκασαν να μην μπορέσει να ολοκληρώσει τη συνεργασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.