Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ανδρέας Ψυχάρης VS Όλγας Κεφαλογιάννη για μια «γαλάζια» θέση στη Βουλή

Ανδρέας Ψυχάρης, Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτές, υποψήφιοι, Α΄Αθηνών, Νέα Δημοκρατ
Η παρουσία του Ανδρέα Ψυχάρη στην χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ, που ήταν η ««πρεμιέρα» του γιου του μεγάλου αφεντικού του ΔΟΛ σε κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, δίνει και την εκκίνηση μια «μάχης» με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην Α Αθηνών.....
Στην περιφέρεια αυτή, θα είναι υποψήφιος ο Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος εδώ και λίγο καιρό εκτελεί χρέη διπλωματικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα τον συνόδεψε ήδη στη πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ισραήλ.

Στην Α Αθηνών έχει ανακοινώσει ότι μετακομίζει ένα από τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, η Όλγα Κεφαλογιάννη, θυγατέρα του ιστορικού στελέχους του κόμματος Γιάννη Κεφαλογιάννη που πέθανε χθες και γόνος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη που έχει εκλεγεί δύο φορές βουλευτής Ρεθύμνου έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την προεκλογική της εκστρατεία στην Α Αθηνών, κάνει ομιλίες σε Τοπικές οργανώσεις και επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης με την παρουσία του στο πλευρό του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ουσιαστικά ξεκίνησε κι εαυτός την προεκλογική του εκστρατεία και τις δημόσιες εμφανίσεις με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή.

Οι δυο γόνοι με τα βαριά βιογραφικά σπουδών και τα ακόμα πιο βαριά ονόματα, θα είναι αντίπαλοι σε αυτόν τον αγώνα όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με ισχυρά ονόματα της παράταξης όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και με νεότερα στελέχη που κινούνται στο σκληρό Σαμαρικό περιβάλλον όπως ο Βασίλης Κικίλιας και ο Νότης Μηταράκης.

Ορισμένοι υποψήφιοι μάλιστα στο παρασκήνιο, μουρμουρίζουν για την διακριτική στήριξη της υποψηφιότητας Ψυχάρη από τον κομματικό μηχανισμό και προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά που τον επέλεξε σύμβουλο του αλλά και για ανάλογη στάση προς την Ολγα Κεφαλογιάννη.

Να σημειωθεί ότι οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη μπορεί να είναι «αντίπαλοι« στην εκλογική μάχη στην Α' Αθηνών αλλά είναι συνεργάτες στο MEGA και έχει ενδιαφέρον πώς θα διαχειριστεί το Μεγάλο Κανάλι αυτή την «σύγκρουση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.