Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται η ταινία 17 Νοέμβρη!

Στις κινηματογραφικές αίθουσες βγαίνει τις επόμενες ημέρες η αμφιλεγόμενη ταινία γύρω από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαθεοδώρου, η ταινία ''17 Ν'' παρουσιάζει την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία άφησε πίσω της πολλά θύματα, και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι τουλάχιστον όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη....
Στην ταινία, το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου ερμηνεύει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου και η Κασσάνδρα Βογιαντζή τη σύζυγο του Ξηρού, Αλίσια Ρομέρο. Ο Σπύρος Φωκάς υποδύεται τον Πάμπλο.

Σημειώνεται πως η ταινία έχει ξεσηκώσει ήδη αρκετές αντιδράσεις, ενώ αντίθετα στο περιεχόμενο της ταινίας είναι και τα φερόμενα ως μέλη της που βρίσκονται στη φυλακή. Αλίσια Ρομέρο και Αγγελική Σωτηροπούλου έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας την απαγόρευση της προβολής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, το φιλμ ξεκινά με την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού και καταλήγει με τη παράδοση και σύλληψη του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ το στόρι κινείται γύρω από τις κυριότερες τρομοκρατικές ενέργειες της 17Ν αλλά και τις ζωές των μελών της πριν τη σύλληψη.

Η ταινία σκοπεύει να κάνει και διεθνή καριέρα όπως έχει συμβεί με άλλες ταινίες του είδους, π.χ. «Το σύνδρομο Μπάαντερ Μάινχοφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.