Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Whitney Houston: «θέλω να δω τον Ιησού»

Προαίσθημα για το τέλος της φαίνεται πως είχε η Whitney Houston, που εμπιστεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο ότι… ήθελε να δει τον Ιησού! Στο μεταξύ, η οικογένειά της φέρεται να απαγόρευσε στον πρώην σύζυγό της να παραβρεθεί στην κηδεία, που θα γίνει το Σάββατο σε στενό κύκλο....


Ένιωθε πως το τέλος πλησιάζει. «Θέλω να δω τον Ιησού», είπε η 48χρονη αδικοχαμένη τραγουδίστρια σε φίλους με τους οποίους διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ λίγο νωρίτερα είχε τραγουδήσει το «Yes, Jesus Loves Me».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες ημέρες η Whitney είχε πνευματικές ανησυχίες, έκανε διαρκώς αναφορές στην Βίβλο και συζητούσε για την μετά θάνατον ζωή!

Άλλη πηγή ανάφερε πως η τραγουδίστρια είχε πει σε φίλους της ότι αισθάνθηκε πως η ώρα της είχε έρθει και ήθελε να βεβαιωθεί ότι ξόδεψε το χρόνο της υμνώντας και δοξάζοντας τον Κύριο όποτε και όσο μπορούσε.

«Σκοτώνεται» το σόι για την κηδεία

Την ώρα που οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και οι θαυμαστές θρηνούν, οι συγγενείς της Whitney το έχουν ρίξει… στον καβγά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένειά της δεν επιθυμεί να βρίσκεται στην κηδεία ο πρώην σύζυγός της, Bobby Brown, που φέρεται ως ο άνθρωπος που την «μύησε» στις ουσίες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως άτομα από το περιβάλλον της Whitney επικοινώνησαν μαζί του και του είπαν να μην πλησιάσει στην εκκλησία!

Ο ίδιος, πάντως, θέλει πάση θυσία να βρίσκεται εκεί, προκειμένου να στηρίξει και την κόρη τους, Bobbi Kristina, η οποία παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μόνο με… πρόσκληση στην κηδεία

Η σορός της 48χρονης σταρ μεταφέρθηκε με χρυσή νεκροφόρα σε γραφείο τελετών του Newark, όπου έσπευσε η οικογένειά της.

Μιας και το τελευταίο «αντίο» θα γίνει σε στενό κύκλο και μόνο κατόπιν πρόσκλησης, δεκάδες θαυμαστές της συρρέουν στην εκκλησία όπου θα γίνει η νεκρώσιμη τελετή και αφήνουν λουλούδια.

Στο μεταξύ, τα ερωτηματικά για το πώς έφυγε από την ζωή η Whitney παραμένουν. Η νεκροψία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σε δύο έως έξι εβδομάδες.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο ντετέκτιβ που ανέλαβε τις έρευνες επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν συνταγογραφούμενα χάπια στο δωμάτιό της (όπως αγχολυτικά, μυοαλγητικά και αντιβακτηριδιακά), ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη στον γιατρό που της τα έγραφε!

«Η Houston βρέθηκε σε μπανιέρα από υπαλλήλους της και άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Beverly Hills και πρόσθεσε: «της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τεχνητή αναπνοή σε μία προσπάθεια ανάνηψης». Ο θάνατος της σταρ με την κρυστάλλινη φωνή επήλθε ύστερα από ανεπιτυχείς προσπάθειες ανάνηψης, στις 01:55 ώρα Ελλάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.