Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κούκλες… Barbie ο πρίγκιπας William και η καλή του!

Τι κι αν ο Απρίλιος αργεί ακόμα; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και η εταιρεία Mattel έσπευσε να κάνει… Barbie τον πρίγκιπα William και την Κate– Catherine!...

Οι κούκλες του πριγκιπικού ζεύγους, ντυμένες με τα ρούχα του γάμου της 29ης Απριλίου! Μέχρι και... η νυφική ανθοδέσμη είναι διαθέσιμη σου λέω!
Κάθε πριγκιπική Barbie έχει ύψος περίπου 30 εκατοστά, ενώ η τιμούλα «αγγίζει» τα 120 ευρώ. Μάλιστα, μπορείς να την αποκτήσεις από τώρα μέσω Ίντερνετ (έλα, σε βλέπω ότι καίγεσαι) ή να περιμένεις μέχρι να βγουν στα ράφια (μην το ξεχάσεις ε;).
Πάντως, δεν είναι μόνο το πριγκιπικό ζεύγος που έχει γίνει Barbie… Όοοχι! Δικές τους κούκλες έχουν μεταξύ άλλων η «μαμά» του Harry Potter, JK Rowling, η τενίστρια Kim Clijsters και η Grace Kelly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.