Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Είχαν 26χρονη Νιγηριανή ως σερβιτόρα και την εξέδιδαν


Η 59χρονη ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου είχε την 26χρονη από τη Νιγηρία ως σερβιτόρα. Μόνο στο κατάστημά της, είχε φτιάξει και ειδικό δωμάτιο, στο οποίο εξέδιδε την 26χρονη, με τον 60χρονο υπεύθυνο του καταστήματος να δίνει σειρά προτεραιότητας...



στους πελάτες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας σε αιφνιδιαστική έφοδο σε κατάστημα – κέντρο διασκεδάσεως, ιδιοκτησίας 59χρονης ημεδαπής, στη Χαλκίδα Ευβοίας, τα ξημερώματα, διαπίστωσαν ότι εντός του καταστήματος, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου η 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Νιγηρίας, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα στο κατάστημα, συνευρισκόταν σεξουαλικά με πελάτες, έναντι χρηματικού αντιτίμου και μετά από συνεννόηση με τον 60χρονο, προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος .

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 59χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σε βάρος της 26χρονης βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 « περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Ανακριτή Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.