Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΓΚΑΛΟΠ - ΕΚΠΛΗΞΗ: Πρώτο κόμμα ο Καμένος με 40%, εκτός βουλής το ΠΑΣΟΚ!!!!

Γκάλοπ - φωτιά!

Πρώτο κόμμα ο Καμένος με ποσοστό άνω του 40%, φέρνει τα πάνω κάτω στις δημοσκοπήσεις και προκαλεί τρόμο στα επιτελεία των κομμάτων! Στην ψηφοφορία με ερώτημα "Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν σήμερα γίνονταν εκλογές;"...


που έθεσε το planet-greece, και που ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη, από την πρώτη στιγμή ο νέος κομματικός συνδυασμός του Πάνου Καμένου άρχισε να λαμβάνει τα περισσότερα κλικ!

Η ψηφοφορία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και όλα μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο μέχρι στιγμής, πάνω από 1.000 επισκέπτες του planet-greece έχουν ψηφίσει, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς.

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής, που καταλαμβάνει την δεύτερη θέση!!!

Το κόμμα του Κουβέλη, που όλες οι δημοσκοπήσεις το φέρνουν 2ο ή 3ο κόμμα, μέχρι στιγμής λαμβάνει μόλις το 3.5%!

Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων, όμως, είναι η πλήρης αποστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο λαμβάνει ποσοστό κάτω του 3% και για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν μπαίνει καν στη Βουλή!

Όλα, βέβαια, μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες ώρες, αφού η ψηφοφορία θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Ψηφίστε κι εσείς τώρα. Με την δική σας ψήφο, δώστε το μήνυμά σας! Είναι απλό: Στην πάνω δεξιά πλευρά του blog, διαλέγετε ποιο κόμμα επιθυμείτε, αμέσως μετά πατάτε vote και βλέπετε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Μην προσπαθήσετε να ψηφίσετε δεύτερη φορά, άδικος κόπος.

Είναι απλό, γρήγορο και κυρίως ΑΝΩΝΥΜΟ! Ψηφίστε και στείλτε τώρα το ΔΙΚΟ ΣΑΣ μήνυμα!

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μην εκτίθεστε. Έχει βάλει τα υπαλληλόνια του ο Μπούλης και ψηφίζουν σαν τρελοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος και να έχει βάλει "δικούς" του να ψηφίζουν, όσο κι αν τα ποσοστά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αυτό που κατά κοινή ομολογία προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα δύο "μεγάλα" κόμματα δεν λαμβάνουν ούτε το 1/5 από όσα οι εκλογολόγοι προσπαθούν να μας και σας πλασάρουν. Και μία σημείωση, ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του planet-greece: Σύμφωνα με την Alexa η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών μας είναι άνθρωποι με μόρφωση τουλάχιστον Κολλεγίου και ηλικίας 25-45, οι πιο δυναμικές ηλικίες της κοινωνίας. Οπότε, αυτό και μόνο μπορεί να λέει πολλά.

      Πάντως, σε ότι μας αφορά, δεν υιοθετούμε κανένα πρόωρο αποτέλεσμα, δεν μπορούμε, όμως, να γυρίσουμε το κεφάλι μας έστω και στα προσωρινά δεδομένα.

      Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.