Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

470.000 δολάρια για μία συνέντευξη από την Pippa ;

Μία τεράστια κόντρα έχει ξεσπάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ανάμεσα σε δύο από τις πιο γνωστές τηλεπαρουσιάστριες της Αμερικής. Όπρα Γουίνφρεΐ και Μπάρμπαρα Γουόλτερς επιθυμούν διακαώς να έχουν ως καλεσμένη στο στούντιο των εκπομπών τους, την Pippa Middleton, η οποία θα κάνει και την παρουσίαση του νέου της βιβλίου....
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», οι δύο μεγάλες κυρίες της μικρής οθόνης έχουν ζητήσει από τους παραγωγούς των εκπομπών τους να «κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους» για να πείσουν να τις προτιμήσει. Μάλιστα, η ίδια η Όπρα ζήτησε από τους συνεργάτες της στο ομώνυμο δίκτυο «Oprah Winfrey Network» να «ξεπεράσουν» κάθε εμπόδιο» προκειμένου να κλείσουν την πολυπόθητη συμφωνία με την εκδοτική εταιρία της Pippa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.