Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η Παναγιωταρέα έπαιρνε 8.000 ευρώ το μήνα από το Ερρίκος Ντυνάν και γιατροί και νοσηλευτές έμεναν απλήρωτοι.

Αποκάλυψη του planet-greece

Μετά τα 18.000 ευρώ που λάμβανε επί σειρά ετών η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου όπως δήλωσε στο iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του Ντυνάν, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μια γνωστή καθηγήτρια, που δεν είναι γιατρός, εισέπραττε 8.000 μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να είναι διευκρινισμένες και οι ...αρμοδιότητές της. 
Όπως σημειώνει ο καθηγητής κ.Λιαρόπουλος:
«Θεωρώ αυτονόητη την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του μισθολογίου σύμφωνα με τις προτάσεις που έχω υποβάλει, που σε μικρό βαθμό άρχισαν να υλοποιούνται.
  Θα πρέπει να αποφεύγονται εξωφρενικές περιπτώσεις όπως γνωστής καθηγήτριας η οποία όχι μόνο εισέπραττε εξωφρενικές αμοιβές, για έργο που δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει αλλά επιμένει και στην αποζημίωσή της".
Να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης καθηγήτριας της έγινε πρόσφατα μείωση μισθού κατά 50% και οι αμοιβές της περιορίσθηκαν στα 4000 ευρώ. 
Ωστόσο όπως σημειώνει και ο καθηγητής, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει ζητούσε επιμόνως και να ...αποζημιωθεί. 
Πρόκειται για γνωστή στα δημόσια πράγματα καθηγήτρια σε μεγάλο πανεπιστήμιο της χώρας, η οποία είναι ευρέως γνωστή και στο κοινό. 
Πολλοί τη συζητούν και για τις υψηλές γνωριμίες της που συχνά της έδιναν την ευκαιρία να εισέρχεται σε διάφορους ισχυρούς κύκλους. 
Πάντως η κατασπατάληση των χρημάτων του Ερρίκος Ντυνάν δεν περιορίζεται στους μισθούς. Στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει ο κ.Λιαρόπουλος, η διοίκηση του νοσοκομείου προέβαινε σε πανάκριβα δώρα στα στελέχη του νοσοκομείου όπως τσάντες ...Louis Vuitton, ρολόγια cartier και άλλα ανάλογα πολυτελή είδη, γεγονός που εξόργισε τους εργαζόμενους. 
Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι και με ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον.

Ο κ.Λιαρόπουλος βέβαια δεν κατονομάζει την καθηγήτρια αλλά αυτό το κάνουμε εμείς, στο planet-greece, που έχουμε γίνει πολλές φορές αποδέκτες παραπόνων για τον μισθό της κ.Παναγιωταρέα στο Ερρίκος Ντυνάν ,από τους ίδιους τους εργαζόμενους που παραμένουν ακόμη και σήμερα απλήρωτοι.

13 σχόλια:

  1. Στή χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα έγινε καθηγήτρια κι΄η Παναγιωταρέα.΄Α,ρε σανίδα που χρειάζεται για να "τσούζουν "(παλιά στήλη της κυρίας στην αλήστου μνήμης Απογευματινή).Τουφίτσα -τουφίτσα το μάδημα.Τί έχουν τα "παντέρμα" και ψοφάνε όταν έτσι μας μαδάνε.Την περιουσία που έχω δεν την αφήνω με τίποτα σε ίδρυμα θα την χαρίσω απ΄ευθείας σε κάτι τύπους να παριστάνουν τους προέδρους αυτοί τα παιδιά και τα εγγόνια τους εις υγείαν του μακαρίτη.Και για να το πώ και φιλολογικά "κάλλιστον χρώμα το της αιδούς ερύθημα " ξετσίπωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε Μέρκελ που θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕΑ ΥΔΡΑ ΚΟΒΗΣ ΚΕΦΑΛΙ ΒΓΕΝΗ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΣ ΘΑ ΡΙΞΗ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ [ΜΕΙΟΣΗΣ] ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ Κ.ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΖΗΣ ΑΧΝΑ ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιλάμε για το "Ερρικος Ντυναν" οταν στο Γενικο Νοσοκομειο Αθηνων "Γ.Γεννηματας"η Μοναδα Ακοολογιας και Ωτονευρολογιας ,ισως απο τις καλυτερες στην Ευρωπη,κταντησε να λειτουργει με μισο μηχανημα ,παρ' ολες τις προσπαθειες του υπευθυνου διευθυντη που επι εικοσιπεντε χρονια την ειχε κανει προτυπο.Σημερα ο ιδιος ανθρωπος αγωνιζεται μαζι με τους τεχνολογους να αντεπεξελθουν υποτυπωδως για να μην εκτιθεται το νοσοκομειο και οι ιδιοι.Δυο μισθους της κας (..!!!...) Παναγιωταρεα χρειαζεται η μοναδα αυτη για να αναβαθμισθει και παλι και να λειτουργησει αξιοπρεπως.Και ουδεις ενδιαφερεται.Και προπαντος η διοικηση.Τα γνωστα κομματοσκυλα που ενδιαφρονται να συρουν τους εργαζομενους στην οικονομικη και επιστημονικη εξαθλιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν αυτή η κυρία που από φανατική σιμητικιά έγινε φανατική καραμανληκιά για να τα οικονομάει είναι καθηγήτρια εγώ τότε είμαι αστροναύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτή η κυρία (θού κύριε) η τσουλουφοστολισμένη, τόλμησε να αποκαλέσει τον καθηγητή Γεώργιο Χουρμουζιάδη άνθρωπο υπόδειγμα δασκάλου ,και αγωνιστή (προς άρσιν παρεξηγήσεων είμαι δεξιός) "κύριε συνάδελφε".Πως είναι δυνατόν αυτό το κακέκτυπο εκπαιδευτικού να νομίζει οτι μπορεί να αρθεί στο ύψος αυτού του ανθρώπου. Άκου "συνάδελφε" τον Χουρμουζιάδη.Θα έπρεπε να είναι ευτυχής εάν έμοιαζε σε μια τρίχα της κεφαλής του. Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.Αυτή την παιδεία κι ' αυτό το ήθος διδάσκει και παραμένει ακόμη εκεί.Ας μας δείξει το συγγραφικό επιστημονικό της έργο.Η αναιδέστατη και ανάγωγη αγράμματη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTH H KAΡΑΚΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΜΕΝΗ ΤΟΥΦΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΤΕΒΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. ΝΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου!!! Πώς, πότε και γιατί;
    Εγώ τη θυμάμαι στις εκπομπές της στην τηλεόραση να λέει συνεχώς, "δικτα-κ-τορία"! Η καθηγήτρια!!!
    Και, ακόμη, να λέει: "Όταν το άκουσα αυτό, έμεινα έ κ θ α μ β η "!!! Η του πανεπιστημίου καθηγήτρια!!!
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι λέγαν ... 'μας αξίζουν αυτοί που μας Κυβερνάνε'...
    Λέτε να ... ήξεραν τί λέγαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαινεται οτι οι πολιτικοι της Ελλαδας ειναι χαμενα σκυλια οπως εν γενικες γραμμες και οι πολιτικοι πολλων χωρων που ειναι κυβερνωμενοι απο την ταξη που εχει το χρημα και σαν σκυλακια εχουν βαλει την ουριτσα τους αναμεσα στα σκελη τους. Πυγμη στην πολιτικη ειναι κατι το σπανιο. Ντροπη τους και εχεις τον Παγκαλο να λεει ¨Τα φαγαμε μαξ. Φαινεται εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια.Ο διπεταλιστας ελεφαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.