Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη για χρέη 84 εκατ. ευρώ ο πρόεδρος του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος!


Χειροπέδες για τον άλοτε ισχυρό άνδρα του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος, Αλέξανδρο...


Ζάχαρη, ο οποίος κατηγορείται για χρέη συνολικού ύψους 84 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο! Νομικοί κύκλοι, εξομολογούνται στο planet-greece ό,τι είναι εξαιρετικά πιθανό ο εισαγγελέας να διατάξει την προφυλάκισή του, δεδομένου ότι κατηγορείται συν τοις άλλοις για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, ο 45χρονος συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή, για μη απόδοση παρακρατηθέντα φόρου κερδών, ποσοστού επί των ακαθάριστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος και χρέη προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, κατά την διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-05-2011 δεν απέδωσε παρακρατηθέντα φόρο κερδών, που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 277.220,35 ευρώ και ποσοστό 1,5% επί του 80% των ακαθαρίστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος ποσού 741.279,95 ευρώ. Επίσης σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 83.117.139,90 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.