Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟ με αθίγγανους: Όλα ξεκίνησαν από μια σημαία!


Για μία σημαία του Ολυμπιακού, που είχαν αναρτήσει οι αθίγγανοι στον καταυλισμό τους, δίπλα στον δρόμο, απ' όπου περνούσε το κονβόι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν οι αιματηρές συμπλοκές, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας 28χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο, με τραύμα από τα σκάγια καραμπίνας...



Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ένας άγνωστος δράστης για οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο, μεταξύ ημεδαπών ROMA και διερχομένων, με τα οχήματά τους, φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά.

Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και άγνωστος δράστης ( ROMA ), που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ένας 28χρονος φίλαθλος .

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και πραγματοποιήθηκαν έντεκα προσαγωγές. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Η αστυνομική έρευνα, που διεξάγεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.