Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζεται η απεργία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα παραταθεί η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα παραταθεί η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας....
Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα παραταθεί η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότερες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων. Η Lufthansa έχει ήδη ακυρώσει εκατοντάδες πτήσεις.
Περίπου 200 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι που οδηγούν τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσης, απεργούν μετά τη διαφωνία τους με την Fraport, την εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας. Οι εργαζόμενοι ζητούν καλύτερους μισθούς και συνθήκες εργασίας.
 
Τουλάχιστον 1.300 πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Οι πρώτες δύο ημέρες της απεργίας στοίχισαν στην Fraport από 3,5 ως 4 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.