Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φρανσουά Φιγιόν:Κάποιοι θέλουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν ο οποίος, υποστήριξε ότι κάποιοι στη γερμανική κυβέρνηση επιθυμούν τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Τι τόνισε ο ίδιος για την Ελλάδα;

Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα . Αυτό θα ήταν δραματικό για τους ίδιους τους Έλληνες αλλά και για τους Ευρωπαίους τόνισε χαρακτηριστικά ο Φρανσουά Φιγιόν.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός πρόσθεσε στη συνέχεια ότι με την καγκελάριο Μέρκελ μοιραζόμαστε την ίδια θέση αλλά κάποιοι εντός της κυβέρνησης της, επιθυμούν την χρεοκοπία της Ελλάδας.

Οι Έλληνες έχουν δεσμευθεί για πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Το να παίζει κανείς με τη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι πολύ ανεύθυνο κατέληξε ο Φρανσουά Φιγιόν καλώντας τους Ευρωπαίους να τηρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τις δεσμεύσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.