Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μηδενικό το έλλειμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


"Μηδενικό έλλειμμα παρουσίασε τον Δεκέμβριο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για πρώτη φορά στα σιδηροδρομικά χρονικά, γεγονός που...


 αντικατοπτρίζει τη θετική πορεία της εταιρείας και δημιουργεί προοπτικές βιωσιμότητας και περαιτέρω βελτίωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2012.
Συνολικά, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2011 μείωσε το έλλειμμά της στα 33 εκατ. Ευρώ από 187 εκατ. Ευρώ που ήταν το 2010 (-82% ). Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια οι κατ’ έτος  ζημιές έφταναν τα 240 εκατ. Ευρώ. Εκτιμάται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2012 δε θα επιβαρύνει  πλέον  το Ελληνικό Δημόσιο και τους  Έλληνες φορολογούμενους."
Αυτά αναφέρει σε δελτίο τύπου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το οποίο συνοδεύεται και από τα μέτρα που ελήφθησαν προκειμένου να επιτευχθεί το μηδενικό έλλειμα.Δηλαδή μεγάλες περικοπές μισθών στους εργαζόμενους,μεγάλες περικοπές στα δρομολόγια και ουσιαστικά την υπολειτουργία του ΟΣΕ σε σχέση με τον πως τον γνωρίζαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.