Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο δρόμος προς την επιτυχία

Εξάσκηση, καθοδήγηση και επιμονή είναι τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη καριέραΕξάσκηση, καθοδήγηση και επιμονή είναι τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη καριέρα...
Σκεφτείτε την καριέρα σας όπως το αγαπημένο σας άθλημα: όσο περισσότερο εξασκήστε, τόσο καλύτερα θα αποδώσετε. Όμως, μόνο η πρακτική άσκηση δεν αρκεί. Απαραίτητη είναι και η σωστή καθοδήγηση που θα διορθώσει τυχόν λάθος συνήθειες και στο χώρο εργασίας. Ο προϊστάμενός σας ή κάποιος έμπειρος άνθρωπος που εμπιστεύεστε μπορεί να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.
Τέλος, η εξάσκηση πάει πακέτο με την λέξη επιμονή. Δικαιολογίες είναι εύκολο να ειπωθούν. Πολεμήστε την αναβλητικότητα με επιμονή. Όταν είστε κουρασμένες, βαριέστε και δεν έχετε κίνητρο, η επιμονή σας είναι αυτή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.