Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο χρυσός πεντάλογος της σπιτικής... γυμναστικής

Απλές συμβουλές για να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να το κουνήσετε από το σπίτι σαςΑπλές συμβουλές για να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να το κουνήσετε από το σπίτι σας...
Κάτι το κρύο, κάτι τα άσχημα οικονομικά έχετε κλειστεί μέσα στο σπίτι αμελώντας τη γυμναστική.
Κι όμως, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Μπορείτε να γυμναστείτε χωρίς να το κουνήσετε από το σπίτι σας και χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.
  • Πιάστε το τηλεκοντρόλ. Αλλά μην καθίσετε στον καναπέ. Βάλτε ένα DVD με ασκήσεις γυμναστικής ή χορού. Εναλλακτικά, ανοίξτε τον υπολογιστή και αρχίστε να ψάχνετε ασκήσεις της επιλογής σας στο Υoutube.
  • Κάντε όσα σετ κοιλιακών μπορείτε για 5-6 λεπτά στο χαλί του δωματίου σας ή «ψαλιδάκια» και ασκήσεις για τα πόδια όσο μιλάτε στο τηλέφωνο. Έρευνες έχουν δείξει πως τρία 10λεπτα sessions γυμναστικής κάθε μέρα είναι εξίσου αποτελεσματικά με ένα συνεχόμενο μισάωρο.
  • Χορέψτε. Με ή χωρίς καβαλιέρο. Βάλτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική και να χορέψετε ξέφρενα για 15-30 λεπτά.
  • Πάρτε ένα μηχάνημα γυμναστικής, όπως έναν διάδρομο ή ένα στατικό ποδήλατο και υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως δεν θα το κάνετε κρεμάστρα για τα ρούχα. Σκεφτείτε πως αντί να τρέχετε στα γυμναστήρια, να πληρώνετε συνδρομές και να συνωστίζεστε με δεκάδες άλλα άτομα για να τρέξετε για 10 λεπτά, έχετε το ολόδικό σας μηχάνημα στο σπίτι για να ασκείστε όσο και όποτε θέλετε. 
  • Γίνεται πάλι παιδί και πηγαίνετε μαζί με το παιδί, ανηψάκι, βαφτιστήρι/παιδί της κολλητής σας στην παιδική χαρά ή στον παιδότοπο. Θα διασκεδάσετε απίστευτα και θα γυμναστείτε χωρίς να το καταλάβετε, με αποτέλεσμα να χάσετε μέχρι και 400 θερμίδες ή και περισσότερες, μέσα σε μια ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.