Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Να υποθέσουμε πως η "Ολυμπία Οδός" και ο Μπόμπολας θα αποκαταστήσει μόνη της την καταστροφή που προκάλεσε στην Ε.Ο. Αθηνών -Πατρών

Στο σημείο που έγινε η μεγάλη κατολίσθηση ,στην εθνική οδό Αθηνών- Πατρών στο ύψος του Διακοπτού,γίνονταν έργα από την "Ολυμπία Οδό".Τα έργα έχουν εγκαταηφθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο με αποτέλεσμα...


καθημερινά να υπάρχει διάβρωση στο υπέδαφος αλλά και να παραμένει σκαμμένο μεγάλο μέρος των πρανών.Αποτέλεσμα της εγκατάλειψης;Αυτό που έγινε σήμερα.Να υποθέσουμε λοιπόν πως η Ολυμπία Οδός και ο Μπόμπολας ως ιδιοκτήτης της, θα αναλάβουν εξ'ολοκλήρου την αποκατάσταση,ως οφείλουν, βάση της σύμβασης που έχουν υπογράψει και επικαλέστηκαν μόλις πριν από 5 ημέρες προκειμένου να αυξήσουν τα διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.