Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η σημαντικότερη συλλογή ρολογιών-αντίκα έρχεται στο φως

Ο συλλέκτης Τζιν Στόουν συντηρούσε περισσότερες από τις 100 ρολόγια-αντίκες, ως... "μυστικό" Ο συλλέκτης Τζιν Στόουν συντηρούσε περισσότερες από τις 100 ρολόγια-αντίκες, ως... "μυστικό"...
Το διάσημο μπλογκ για τους λάτρεις σπάνιων συλλογών, Hodinkee, εντόπισε και παρουσιάζει έναν από τους πιο σημαντικούς συλλέκτες ρολογιών χειρός-αντίκα. 
Η συλλογή του Τζιν Στόουν διαθέτει πάνω από 100 τεμάχια από την εποχή της Ύφεσης στην Αμερική και, όπως αναφέρει το περιοδικό Business Insider, είναι η μεγαλύτερη συλλογή από τέτοια ρολόγια στον κόσμο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, στην κατασκευή αυτών των ρολογιών, είναι ο χρυσός, το ασήμι, ή το σίδερο και φυσικά το αυθεντικό δέρμα. Οι οίκοι που τα έχουν κατασκευάσει είναι, μεταξύ άλλων, από τη Ρόλεξ, έως τον Καρτιέ. Η συλλογή δεν είχε ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, καθώς ο Στόουν την κρατούσε ως "μυστικό", μέχρι τώρα, στοχεύοντας σε πολύ επιλεγμένους αγοραστές όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.