Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Υποκρισία: Ο Παπουτσής και ο αρχηγός - μαριονέτα της ΕΛ.ΑΣ. έθεσαν σε διαθεσιμότητα Ειδικό Φρουρό! Διαβάστε γιατί...


Αν είναι δυνατόν! Βρήκαν σε ένα παιδί, μόλις 22 ετών να δείξουν την πυγμή τους! Και για την ασυνενοησία τους, τις εγκληματικές παραλήψεις και τα λάθη που έγιναν και άφησαν την Νομική να γίνει ορμητήριο εξτρεμιστικών στοιχείων, που έσπασαν,λεηλάτησαν και έκαψαν την Αθήνα, τίποτα! Διαβάστε τι έκαναν οι ανεκδιήγητοι τύποι...



Σήμερα το μεσημέρι, εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός, νεαρός σε ηλικία, ο οποίος συνόδευε φίλη του, φοιτήτρια του Παντείου, εισήλθε στο πανεπιστημιακό χώρο, φορώντας την στολή του και από πάνω... ένα μπουφάν. Αμέσως, έγινε αντιληπτός από τους φοιτητές, οι οποίοι και έσπευσαν να του ζητήσουν εξηγήσεις. Δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο, το οποίο έληξε με την παρέμβαση του Πρύτανη του πανεπιστημίου, που κάλεσε την Αστυνομία.

Ο δόκιμος ειδικός φρουρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ επίσης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση. Προσέξτε... ο Ειδικός Φρουρός, φορούσε μπουφάν πάνω από τη στολή του! Και συνόδευσε την κοπέλα του! Και του την έπεσαν φοιτητές λες κι ήταν... λεπρός, λες κι απείλησε κανέναν! Και ο Αρχηγός - μαριονέτα διέταξε και ΕΔΕ σε βάρος του! ΕΔΕ για τα μούτρα του, όμως, δεν μπορεί να διατάξει για να δούμε αν και πόσες ευθύνες έχει που η Αθήνα έγινε παρανάλωμα του πυρός.

 Είστε επικίνδυνοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.