Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Την ανάγκασαν να εγκαταλείψει το... Λος Άντζελες

Οι παπαράτσι δεν αφήνουν σε ησυχία την Λίντσεϊ Λόχαν
Θα πάρει τα μπογαλάκια της και θα αφήσει το ίδιο της το σπίτι!...

Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο, Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία έχει ενοχληθεί τόσο πολύ από τους επίμονους παπαράτσι, οι οποίοι δεν την αφήνουν σε ησυχία ούτε λεπτό κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς της, τόσο που αποφάσισε να αλλάξει σπίτι!
Πρόσφατα, άγνωστος της χτύπησε το κουδούνι. Όταν η Λίνστεϊ συνειδητοποίησε ότι ήταν φωτογράφος, κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με ανθρώπους του κύκλου της ήταν αυτό το περιστατικό που τον οδήγησε στην οριστική απόφαση.
«Άνθρωποι κάθονται σε σεζ-λονγκ με βιντεοκάμερες, ακριβώς μπροστά στην είσοδο. Αυτό το τελευταίο περιστατικό με αυτόν τον τρελό που της χτύπησε την πόρτα αποτέλεσε την αφορμή. Ήταν αυτό που χρειαζόταν για να πάρει την απόφαση να μετακομίσει. Η Λίντσεϊ ήδη έχει επικοινωνήσει με μεσίτες για ακίνητα πιο απομακρυσμένη και προστατευμένα ενώ στο μεσοδιάστημα θα διαμείνει στο Chateau Marmont», σημειώνει Αμερικανή δημοσιογράφος για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.