Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Πως να αποκτήσετε ψιλόλιγνα πόδια

Τα ψηλόλιγνα πόδια είναι φετίχ και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Αν όμως η φύση δεν σας δώρισε με αυτό το αγαθό μην πτοείστε. Με πανεύκολα τρικ μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά...


Πανύψηλα τακούνια..

Τα τακούνια επιμηκύνουν την οπτική εντύπωση και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά και πιο ψηλά. Αποφύγετε αυτά με τις μυτερές μύτες και προτιμήστε τα σέξι...
αλλά ταυτόχρονα πρακτικά και εύκολα στο περπάτημα.

Κάλτσες

Κάλτσες πάνω από το γόνατο, κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο ομαλό και πιο τακτοποιημένο, και πολύ πιο αδύνατο. Προτιμήστε τις αδιαφανές μαύρες κάλτσες και καλσόν, με μίνι φορέματα και σορτς. Σκουρόχρωμο κολάν και τακούνια είναι επίσης ένας πολύ καλός συνδυασμός.

Ψηλή μέση

Τα σορτς με ψηλή μέση μπορούν να προσθέσουν μερικά στα πόδια σας, αρκεί να τα φορέσετε με τακούνια. Μπορείτε επίσης να πάρετε μακριά ψηλόμεσα παντελόνια.

Χρώματα και μονόχρωμα

Οι μονόχρωμοι συνδυασμοί, είναι προτιμότεροι αν θέλετε να τα κάνετε πιο μακριά. Οι κάθετες γραμμές θα πρέπει επίσης να επικρατήσουν στα ρούχα σας, όπως οι πιέτες και κάθε πτυχή που δίνει την αίσθηση της κάθετης γραμμής

Skinny Jeans

Τα skinny jeans είναι μεγάλη εφέρευση για τις μικρόσωμες και κοντές γυναίκες, μιας και είναι σχεδιασμένα να προσθέτουν ακόμη μερικές ίντσες στα πόδια σας.

πηγή:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.