Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη μέρα να χωρίσετε;

Κι όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail, κάποιες ημερομηνίες είναι πιο επίφοβες από άλλεςΚι όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail, κάποιες ημερομηνίες είναι πιο επίφοβες από άλλες...
Κι, όμως, υπάρχουν ημερομηνίες που ένα ζευγάρι είναι πιο πιθανό να χωρίσει απ' ότι άλλες. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στη βρετανική Daily Mail. Η έρευνα βασίζεται σε στοιχεία από τους λογαριασμούς χιλιάδων χρηστών του Facebook. Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι οι περισσότεροι χωρισμοί έρχονται όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όταν μπαίνει η άνοιξη.
Οι ερευνητές μέτρησαν πόσο συχνά μέσα στη διάρκεια ενός έτους εμφανίζεται η λέξη «χωρισμός» στις σελίδες των χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Δημιούργησε έτσι ένα γράφημα που αποκαλύπτει ότι μέσα στο έτος υπάρχουν «επικίνδυνες» και «ακίνδυνες»ημερομηνίες για χωρισμούς.
Ιδιαίτερα «επίφοβες» ημερομηνίες είναι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, ενώ η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρακτηρίζεται πολύ επικίνδυνη, με την Πρωταπριλιά και τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού να ακολουθούν.
Μιας και είναι αύριο μια από τις μέρες αυτές, καλό θα ήταν να προσέχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.