Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο Γιούνγκερ μας σπρώχνει στη χρεωκοπία!


Με μια φράση, που ξεστόμισε ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, άναψαν φωτιές σε Ελλάδα και Ευρωζώνη σχετικά με την παραμονή της χώρας ή όχι στο ευρώ, ακόμη και για το αν θα μας ωθήσει η Ευρώπη στην αγκαλιά της άτακτης χρεωκοπίας...



Πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξέφρασε αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Έχουμε μία απόφαση του Συμβουλίου της 26 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου που εκφράζει την άποψη ότι η αναλογία χρέους – ΑΕΠ το 2020 θα πρέπει να είναι στο 120. Είμαστε πολύ μακριά από αυτόν τον σκοπό. Όλες οι συζητήσεις που θα έχω έως το Σάββατο το βράδυ έχουν σκοπό να οδηγήσουν αυτό το νούμερο πιο κοντά στο στόχο» είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.