Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη η τηλεοπτική "Ζήνα"


Κατά τη διάρκεια κατάληψης σε σκάφος συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές τη δημοφιλή ηθοποιό Lucy Lawless και πέντε ακόμη ακτιβιστές της Greenpeace!
Η γνωστή πρωταγωνίστρια από την τηλεοπτική σειρά "Ζήνα" Lucy Lawless συνελήφθη στη Νέα Ζηλανδία την επειδή πρωτοστάτησε σε διαμαρτυρία της GreenPeace....


Πιο αναλυτικά, η ομάδα ακτιβιστών βρισκόταν από την Παρασκευή στον πύργο γεωτρήσεων του σκάφους Noble Discoverer στη Νέα Ζηλανδία και διαμαρτύρονταν για τις εξορύξεις πετρελαίου στον Αρκτική. Λίγο αργότερα, η  Lucy Lawless και έξι ακτιβιστές σκαρφάλωσαν στο σκάφος και εμπόδιζαν τον απόπλου.

Το πλοίο ήταν ναυλωμένο από την εταιρεία πετρελαίου Shell, για να αποπλεύσει το Σαββατοκύριακο για την Αρκτική για τη διάνοιξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων.
Μιλώντας στο Associated Press από την κορυφή του πύργου,η ηθοποιός δήλωσε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να πάρει θέση ενάντια στις γεωτρήσεις πετρελαίου στην Αρκτική και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, προσθέτοντας ότι οι δράσεις της ίδιας και της ομάδας της δε θα σταματήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.