Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Χατζημαρκάκης: Τον Ιούλιο (που θα έχουν λάβει τα μέτρα τους) θα πετάξουν έξω από την Ευρωζώνη την Ελλάδα

O ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γ. Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο. Σε συνέντευξη του στο Αθήνα 9.84 ο κ. Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο...


 προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες.
Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Επισήμως και νομίμως, ΚΑΜΜΙΑ χώρα δε μπορεί να βγεί απ' το ευρώ. Δεν υπάρχει νομική πρόβλεψη ή προηγούμενο. Αλλά με όσα αντισυνταγματικά, παράνομα και αυθαίρετα γίνονται και ψηφίζονται τα τελευταία χρόνια, όλα είναι πιθανά.

    Αλήθεια, τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης την έχει αναλάβει επίσημα η Γερμανία, παρακάμπτοντας την Commission και το ευρωκοινοβούλιο, και βγάζει φιρμάνια, και παίρνει αποφάσεις για άλλα κράτη-μέλη;

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.