Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά έγινε το σώσε στον Κωστόπουλο [ΦΩΤΟ]

http://3.bp.blogspot.com/-_pn2VF76RT4/T0OQppizf5I/AAAAAAAAL2k/5pe7ss9kN6A/s1600/imako.jpg
Δείτε φωτογραφίες από την... κατάσχεση!

Χαμός έγινε σήμερα στην ΙΜΑΚΟ του Κωστοπουλου καθώς το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής και ξεκίνησε την διαδικασία για κατάσχεση στα γραφεία....

Οι υπάλληλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν ότι θα γίνει κατάσχεση σε οχήματα, κομπιούτερ, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία δεν τους ανήκουν.
Σύμφωνα με μαρτυρία πρώην εργαζόμενου ο οποίος βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της εταιρείας οι άνθρωποι που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή «άρχισαν να σηκώνουν ό,τι δεν ήταν καρφωμένο στο πάτωμα»!

 





Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να βρεθεί ο μίτος της Αριάδνης στον λαβύρινθο των αγοροπωλησιών που έγιναν το τελευταίο διάστημα και αφορούν στο ποιες εταιρείες ανήκουν σε ποιον δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός προκειμένου οι πιστωτές να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλει η επιχείρηση.


Τελικά αν και στην αρχή η κατάσχεση γινόταν κανονικά, μετά από ένταση που δημιουργήθηκε και αφού βρέθηκαν 30.000 ευρώ τα οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης του sfera 102.2 τα αντικείμενα που είχαν φορτωθεί επέστρεψαν στην θέση. Κατά την διάρκεια της κατάσχεσης μάλιστα παραλίγο να συλληφθούν και δύο άτομα όμως αναφέρουν πληροφορίες. Ο δικαστικός επιμελητής καθ όλη την διάρκεια ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και μαλιστα προς στιγμήν ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε κατάσχεση ακόμα και απο τον ραδιοφωνικό σταθμό που δεν ανήκει στον Πέτρο Κωστόπουλο.


φωτογραφίες από το blog: anergoidimosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.