Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δεν αποχωρίζεται τα πολλά κυβικά η Lamborghini

Τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες προτιμάει το αφεντικό της Λαμποργκίνι Τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες προτιμάει το αφεντικό της Λαμποργκίνι...
Στα μεγάλα κυβικά συνεχίζει να επενδύει η Lamborghini. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο CEO της φίρμας, Stephan Winkelmann: «Προς το παρόν δεν θα συμβεί. Δεν το βλέπω να γίνεται μέσα στη δεκαετία που διανύουμε, όμως από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνει ποτέ». 
Σύμφωνα με το autotriti ανέφερε ότι η νέα Gallardo θα παρουσιαστεί με ατμοσφαιρικό σύνολο, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και τη χρήση εναλλακτικής τεχνολογίας.
 
Πρόκειται για την υβριδική τεχνολογία, αφού όπως έχει αναφέρει ο Winkelmann στο παρελθόν, η χρήση ενός υβριδικού συστήματος που θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικά με τα θηριώδη ατμοσφαιρικά σύνολα της φίρμας, φαντάζει πιο πιθανή από τη χρήση turbo. Πράγμα που μάλιστα δεν αποκλείεται να συμβεί από τα μέσα της δεκαετίας που διανύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.