Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Είναι δυνατόν;Ο Σόιμπλε έπαιζε sudoku κατά τη διάρκεια συζήτησης για την Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Mόνο στο planet-greece

Τόσο σοβαρά μας αντιμετωπίζει ο κ.Σόιμπλε;Στις 27/2/2012 συζητήθηκε στην bundestag,στη Γερμανική βουλή δηλαδή ,το θέμα της νέας χρηματοδόστησης της Ελλάδας. Ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας όμςω κ.Σόιμπλε είχε φαίνεται καλύτερα πράγματα να κάνει.Έπαιζε sudoku ,αν έχει το Θεό του ο άνθρωπος. Δείγμα του πόσο πολύ τον απασχολούμε ως χώρα.Δείτε[ΒΙΝΤΕΟ]...


1 σχόλιο:

  1. Τη μία φωνάζουμε γιατί ο Χρυσοχοΐδης δε διάβασε το μνημόνιο και τώρα φωνάζουμε γιατί ο κουτσός έπαιζε sudoku?!?!?Πάμε καλά ρε παιδιά?Κανεις δε παίρνει στα σοβαρά την Ελλάδα όπως και να έχει.Τι με νοιάζει εμενα δηλαδή αν ο χρυσοχοΐδης διάβασε το μνημόνιο,λες και αν το διάβαζε δε θα το ψήφιζε.Το αν το διάβασε αφορά εκείνον και μονο,ως εγκυκλοπαιδική γνώση.Όσο για τον κομπλεξικό τον γερμαναρά,τι να λέει αν παίζει sudoku η αν ταξιδεύει απλά με την φαντασία του σε τόπους εξωτικούς (με πόδια),την ώρα που μιλάνε για το μέλλον της Ελλάδας μας.Ας μην απασχολούμε το ήδη επιβαρημένο πνεύμα μας με τέτοιες αηδίες και λεπτομέρειες.

    Παραπάνω διατυπώνω την προσωπική μου άποψη με όλο τον σεβασμό προς τους αναγνώστες του blog και τους συντελεστές του,από τους οποίους θα επιθυμούσα ιδιαίτερα ένα σχόλιο πάνω σε αυτά που έγραψα,και ίσως με διορθώσουν η με συμπληρώσουν σε κάτι.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.