Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ: Ξέχασα να δηλώσω το 1 εκατ. ευρώ στο Πόθεν Έσχες, λέει τώρα ο Κούβελος!

Μαζί τα βγάλανε...

Σε επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι...



ξέχασε να δηλώσει στο κοινό πόθεν έσχες με την σύζυγό του το 1 εκατομμύριο ευρώ που διέθεσε για τη συμμετοχή του σε αγορά υπό ναυπήγησης πλοίου στο Λονδίνο!

Προφανώς, εκεί που ήταν με τον λογιστή του και συμπλήρωνε τα έγγραφα, δε θυμόταν αυτό το ασήμαντο ποσό της μικροσυναλλαγής, και προφανώς κάπου παράπεσε και το χαρτί που θα του το θύμιζε κι έτσι, εκ.... παραδρομής δεν το ανέφερε!

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό που διατηρείται σε τράπεζα του Λονδίνου είναι συνδικαιούχος ο γιος του.

Στην Επιτροπή προσήλθαν για να παράσχουν ενημέρωση και οι λογιστές του Ισίδωρου Κούβελου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ευάγγελος Αργύρης, ανακοίνωσε ότι ανακύπτει θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 / 2003, που σημαίνει ακόμη και παραπομπή στον Εισαγγελέα Εφετών, αφού πρώτα οι ορκωτοί λογιστές συντάξουν το πόρισμα.

Θα βγει, τώρα, η κυρία Μπακογιάννη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη στον αντιεισαγγελέα για όσα όσα του... έσουρνε τις τελευταίες ημέρες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.