Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πίστωση χρόνου ζητάει ο Λαυρεντιάδης


Σήμερα το μεσημέρι η πλευρά Λαυρεντιάδη υπέβαλλε έγγραφο στον εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση , το οποίο υπογράφουν ο ίδιος ο Λ. Λαυρεντιάδης και οι δυο συνήγοροί του, με το οποίο ζητούν να "παγώσει" η ποινική διαδικασία καθώς κινεί τις διαδικασίες επιστροφής  80 εκατομμυρίων ευρώ. Στο έγγραφο αναφέρεται πως...


 ο επιχειρηματίας "επειδή επιθυμεί να  συνεχίσει απρόσκοπτα την επιχειρηματική του δραστηριότητα προτίθεται να καταθέσει ποσό 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Νέα Proton Bank για τη διασφάλιση της λειτουργίας, εξόφλησης και ρύθμισης των εταιριών που αποτελούν αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας."   Μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να ζητεί "μέχρι να καταστεί δυνατή η κατάθεση του ανωτέρω ποσού"  να καθυστερήσει η διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών σε βάρος του.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης έχει ήδη στείλει πόρισμα στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος προτείνοντας να ασκηθεί ποινική δίωξη στον επιχειρηματία και άλλα πρόσωπα για σειρά κακουργηματικών πράξεων. Ο κ. Πεπόνης σύμφωνα με πληροφορίες μελετά το πόρισμα και θα είναι έτοιμος να προχωρήσει την ποινική διαδικασία εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.