Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Και στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης φθηνές πατάτες και όχι μόνο.Διαβάστε πως μπορείτε να αγοράστε.

 Πήραμε το παρακάτω e mail από τη δημοτική παράταξη "Αγώνας για το μέλλον Ελληνικού-Αργυρούπολης" και σας το δημοσιεύουμε για να δείτε πως μπορούμε να αυτοοργανωθούμε και να πετύχουμε φθηνές τιμές στα προϊόντα.Διαβάστε:



Τσεκούρι στις τιμές, στηρίξτε την πρωτοβουλία μας

Με πρωτοβουλία της παράταξής μας και του επικεφαλής της κ. Γιάννη Κωνσταντάτου επικοινωνήσαμε με τους παραγωγούς στο Νευροκόπι και Δράμα και κατόπιν μιας αρχικής συμφωνίας μαζί τους εξασφαλίσαμε πατάτες σε προνομιακή τιμή ( σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα και τις λαϊκές) με 0,32€ το κιλό για παραγγελίες ανά 10κιλα (3,2 €). Δηλαδή 50% φθηνότερα από τις τρέχουσες τιμές. Η τιμή αυτή θα καταβληθεί προσπάθεια να μειωθεί ακόμη πιο πολύ, ανάλογα και με το μέγεθος της τελικής ποσότητας που θα παραγγείλουμε.

Η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί και με άλλα βασικά προϊόντα ( π.χ. λάδι, όσπρια, λεμόνια, φρούτα κ.α) και από άλλες περιοχές της Ελλάδας με στόχο

· Να κτυπήσουμε καίρια τις τιμές και τους μεσάζοντες που αισχροκερδούν εις βάρος του λαού μας (παραγωγών και καταναλωτων)

· Να ενισχύσουμε την εγκαταλελειμμένη Ελληνική παραγωγή και να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα που μένουν αδιάθετα στις αποθήκες, υποκαθιστάμενα από ξένα (Τουρκία, Αίγυπτος, Αργεντινή).

· Να προσφέρουμε με την δράση μας ουσιαστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό μας, με πράξεις και όχι με λόγια και επικοινωνιακές αγωνιστικές κορώνες.

Σημειώνουμε επιπλέον τα εξής σημαντικά:

1. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν την παραγγελία τους με τον τρόπο που παραθέτουμε στη συνέχεια. Οι συμπολίτες μας θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για τη μέρα απευθείας παράδοσης σε αυτούς του προϊόντος .

2. Το προϊόν θα διατεθεί από τους παραγωγούς (σε συσκευασμένες ποσότητες των 10 κιλών) , στους οποίους οι συμπολίτες μας θα πληρώσουν απευθείας το αντίτιμο, χωρίς τη μεσολάβηση κανενός τρίτου.

3. Η παράταξη μας προσφέρει όλο τον γραμματειακό και οργανωτικό μηχανισμό της για την καλή οργάνωση και υποστήριξη της όλης προσπάθειας και δεν θα έχει ουδεμία απολύτως ανάμιξη με την πληρωμή των παραγωγών από τους κταναλωτές.

4. Στην προσπάθεια αυτή μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν και συμπολίτες μας από άλλους όμορους κλπ δήμους.

5. Στην τιμή διάθεσης του προϊόντος περιλαμβάνει και το μεταφορικό κόστος από το Νευροκόπι Δράμας στο Ελληνικό – Αργυρούπολη, που μέχρι τελευταία στιγμή θα είναι διαπραγματεύσιμη, ανάλογα με την ποσότητα που θα μεταφερθεί τελικά.

6. ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012:

- ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ: Λ . ΚΥΠΡΟΥ 32, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-8 μ.μ.,

- ΣΤO ΤΗΛΕΦΩΝO: 2109949610, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-8 μ.μ.

- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, OΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΟ agonasgiatomellon.blogspot.com ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τις παρατάξεις και, κυρίως, τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αποφασιστικά την πρωτοβουλία αυτή, ώστε να έχει επιτυχία και συνέχεια ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.