Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Τρεις Αλβανοί ρήμαξαν την Χίο


Τρεις Αλβανοί (δύο άντρες και μια γυναίκα), ηλικίας 26, 21 και 20 ετών, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για μπαράζ κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Χίου. Αναλαυτικά...



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις αλλοδαποί, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές-διαρρήξεις:

1. Πρωινές ώρες της 22/03/2012 μπήκαν, παραβιάζοντας παράθυρο με σιδηρολοστό, σε οικία 39χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Βερβεράτου Χίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 5000 ευρώ.

2. Πρωινές ώρες της 22/03/2012, μπήκαν, με την ίδια ακριβώς μέθοδο, σε οικία 42χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Βερβεράτου Χίου και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 4000 ευρώ.

3. Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, μπήκαν και πάλι με την ίδια μέθοδο, σε οικία 46χρονης ημεδαπής, στη περιοχή των Χαλκειών Χίου και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 20.000 ευρώ.

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν προσωρινά καθώς και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 26χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

- το σύνολο των παραπάνω κοσμημάτων

- το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ

- μια ζυγαριά ακριβείας

- ένας σιδηρολοστός, ένα κατσαβίδι και ένα πακέτο γάντια μιας χρήσεως, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως διαρρηκτικά μέσα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπών.

Επίσης, στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και των 1200 LEK Αλβανίας.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι κατά το παρελθόν οι τρεις αλλοδαποί ενέχονται στη διάπραξη 63 διαρρήξεων σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και του Ηρακλείου Κρήτης και σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.